Суспільство

З 1 липня на Чернігівщині діятиме сезонне обмеження руху для великовагового вантажного транспорту

З метою збереження автомобільних доріг загального користування державного значення від руйнування та деформації під дією навантажень автотранспорту в період підвищення температурних показників повітря понад 28°С Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області керуючись вимогами Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» тимчасово обмежує рух великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т, автомобільними дорогами загального користування державного значення І та ІІ рівнів експлуатаційних вимог.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області.

Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки небайдужому чернігівцю чернігівські патрульні повернули загублені речі її власниці

Обмеження вводиться з 1 липня 2024 року з 10 до 22 год на наступних автомобільних дорогах загального користування державного значення:

  • М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (на всій протяжності в межах Чернігівської області),

Південний під’їзд до м. Чернігова (на всій протяжності) та

Північний під’їзд до м. Чернігова (на всій протяжності);

  • М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ (на всій протяжності в межах Чернігівської області);
  • Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на всій протяжності в межах Чернігівської області);
  • Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем`яч (на всій протяжності);
  • Н-28 /Н-27/ — Городня – КПП «Сеньківка» (на всій протяжності);
  • Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП «Славутич» — Чорнобиль (на всій протяжності в межах Чернігівської області) та Під’їзд до м. Славутича (на всій протяжності);
  • Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (на всій протяжності в межах Чернігівської області) та Під’їзд до м. Ніжина (на всій протяжності).

Для тимчасової стоянки транспортних засобів будуть використовуватися 16 майданчиків в смугах відведення автомобільних доріг.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button