Суспільство

Стильні й вишукані ювелірні прикраси зі золота

Актуальні ювелірні прикраси — фінальний штрих у створенні гармонійного повсякденного, ділового або вечірнього образу. Мінімалістичний золотий браслет, яскравий анклет, акцентні брошки, тонкі ланцюжки — з’ясуймо, що готує 2023 рік для ювелірної індустрії.

Актуальні золоті прикраси у 2023 році

Ювелірні прикраси повільно вливаються в модні тренди. Все тому, що виготовлення однієї коштовності займає більше часу, ніж пошиття сукні. У 2023 році мінімалізм конкурує з масивними яскравими аксесуарами. Багатошаровість — принцип, який допомагає поєднувати різні метали в одному образі. Годинник — недооцінений аксесуар, який отримує нове дихання. Ключові тренди описані. Перейдімо до детального огляду конкретних моделей.

Золоті сережки — від стриманості до епатажу

Відшукайте 3 моделі для базової ювелірної скриньки: ніжні й лаконічні сережки-цвяшки, екстравагантні сережки-кільця, мерехтливі підвіси. У тренді — великі геометричні форми. Актуальними залишаються конго середнього розміру, пусети у формі серця, квітки, знаку нескінченності.

Придивіться до моносережок. Залиште їх для спокусливих вечірніх образів. Також можна вибрати кафи.

Багатошарові браслети й роз’ємні кільця

Стильні анклети (браслети на ногу) — не тільки літній аксесуар. Спробуйте поєднати тонкий ланцюжок з масивними туфлями Bvlgari. Серед лідерів браслетів на руку — мінімалістичні золоті моделі. Комбінуйте жорсткий браслет-бенгл з м’яким ланцюжковим браслетом. Доповнюйте лаконічні основи намистинами, підвісками. Придивіться до моделей з великими змінними ланками, як у колекції Pandora ME. Для повсякденних образів підійде тонкий багатошаровий шкіряний браслет з металевими вставками.

Кільця зазнали найменших трансформацій. Міксуйте лаконічні моделі з футуристичними дизайнами, великими вставками, культивованими прісноводними перлинами.

Різноманіття ювелірних прикрас на шию

Сміливо поєднуйте однотипні ланцюжки на шию. Вибирайте моделі з різною довжиною. Одну з них можна доповнити кулоном. Зосередьтеся на інших актуальних аксесуарах на шию:

  • масивні ланцюги;
  • тендітний чокер;
  • довгий ланцюжок з кулоном;
  • вінтажний медальйон.

Брошки — мастхев для кожної

Брошки вважалися виключно вечірнім атрибутом. Тепер маленькі ювелірні прикраси доповнюють ділові костюми, теплі й затишні осінні образи. Найкраще місце для акцентної брошки:

  • пальто;
  • кардиган;
  • жакет.

Брошка допоможе змінити довжину сукні або спідниці. Використовуйте аксесуар як защіпку і створюйте складки. Світ рухається в напрямку свідомого споживання й максимального комфорту. Тому зупиніться на мінімалістичних ювелірних прикрасах, які перегукуються з особистим стилем.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button