Суспільство

5 квест-кімнат, які варто відвідати в Чернігові

Індустрія розваг в Чернігові розвивається шаленими темпами, але якщо ви ще не відвідали квест-кімнати, то вам є чому здивуватись. Ми підготували для вас добірку з 5 квест-кімнат, які варто відвідати у Чернігові. 

Що таке квест кімнати? 

Квест-кімнати «Ізоляція» – це найкращий спосіб провести час із користю та на хвилі емоцій! Кожен гравець команди (2-5 людей) стає героєм найцікавіших сюжетів і непередбачуваних пригод. Це інтерактивна гра, де учасники повинні виконувати завдання, розв’язувати головоломки і вибиратись з кімнати за обмежений час. Квест тренує увагу, адже у грі кожна деталь – це підказка. Відкривайте замки, розгадуйте загадки та розв‘язуйте головоломки – це все допоможе вам пройти квест-кімнату за 60 хвилин, але головне – це ваша зацікавленість та інтерес.

Перша кімната, яку варто відвідати – «Лабораторія божевільного вченого». Вирушайте у захоплюючу подорож, де ви станете учасником експериментів божевільного вченого. На вас чекають таємничі лабораторні приміщення, складні головоломки та креативні завдання.Складність головоломок – середня. Рекомендований вік від 10 років, але діти від 8 років можуть грати у супроводі з дорослим.

«Номер у готелі 1408»

Ця кімната не для слабодухих і зроблена за мотивами твору Стівена Кінга. В ній гравці потрапляють в страшний номер готелю, де відбуваються містичні речі. Ви відчуєте всю моторошність жахів. Це великий виклик для вашого розуму та мужності. Складність: важка. Рекомендований вік від 14 років.

«Пірати Карибського моря»

Вирушайте у надзвичайну пригоду на борту піратського корабля, де на вас чекають небезпечні випробування та безліч складних завдань. Від вашої ерудиції та вміння приймати швидкі рішення залежить те, чи зможете ви вибратися з каюти Деві Джонса. Складність: важче ніж середня. Рекомендований віквід 12 років.Діти від 10 років можуть грати у супроводі з дорослим.

«Психіатрична лікарня»

Вона має цікаву сюжетну лінію, яка змусить мозок загубитись у просторі. Чим сильніше ви поглиблюєтесь у процес, тим глибше він проникає в вашу голову. Чим більше ви отримуєте відповідей, тим більше у вас з’являється питань. Це дійсно захоплюючий досвід, який ви запам’ятаєте надовго. Складність середня. Рекомендований віквід 12 років.Діти від 10 років можуть грати у супроводі з дорослим.

«Хогвартс»

Ця квест кімната приурочена до улюбленого всіма книжкового серіалу. Магія вже у Чернігові! Вас чекають вигадливі речі, неймовірний антураж та багато локацій. Команда має встигнути знайти всі крестажі і позбутися Того-Кого-Не можна-Називати. Складність: складна. Рекомендований вік від 12 років.Діти від 8 років можуть грати у супроводі з дорослим.

На питання «де розважитись в Чернігові» — однозначно є відповідь: в квест-кімнатах!

Відвідайте квест кімнати у Чернігові, де на вас чекає захоплюючий досвід та яскраві емоції. Не зволікайте, забронюйте квитки вже зараз і отримайте незабутні враження разом з izolyatsiya.com.ua

 Адреси: вул. Шевченка, 19; вул. Гетьмана Полуботка, 6

Телефонуйте: 098-573-76-97, 050-889-11-79

ПРОМОКОД «ЧЕЛАЙН» НА 100 ГРН.

ЗНИЖКИ ДЛЯ ВСІХ ЧИТАЧІВ – ДІЙСНИЙ ДО 31.09

Сайт квест-кімнат «Ізоляція»: izolyatsiya.com.ua


*Реклама

Ще статті по темі

Back to top button