Суспільство

Чернігівці написали листа Путіну

Кривава війна принесла багато горя українцям. До того ж, усі знають, що розв’язав її російський диктатор владімір путін і, схоже, поки припиняти не збирається. В Україні, мабуть, немає такої людини, яка жодного разу не згадала б лайливими словами путіна і його прихвоснів.

Зважаючи на те, що тема чутлива, вирішили змоделювати ситуацію і розпитати чернігівців, що вони написали б у листі до путіна, якби йому його передали.

Марина Рейко

Люди спілкуються, щоб обмінятися досвідом, враженнями, знаннями. Ще є варіант вплинути на людину таким чином. Але, на жаль, я знайома з таким типажем персон у коронах, з ореолом царя чи напівбога. Для них чужі слова – як горохом об стінку. Тому я не витрачала б зайвий раз слова. Нехай просто завершить уже цю земну реінкарнацію і все.

Юрій Дахно

Проклинати його я не збираюсь, бо від прокльонів нечисть стає сильнішою. Вони для мене всі огидні, тож краще зневажливо промовчу. Що посіяли, те й пожнуть. Врожай матимуть десятикратний.

Олександр Волощук

Я йому нічого не писав би. Там зрозуміють тільки силу.

Сєргєй Карась

Коли ти потрапиш у пекло, а це станеться зовсім скоро, й тебе будуть смажити в одному котлі з твоїми кумирами Гітлером і Сталіним, пам’ятай: це за той біль, який ти приніс українцям. За те, що ти змусив українців росії, українців Криму, українців Донбасу стати окупантами України та вбивати інших українців.

Твоє ім’я – синонім молі. А  з міллю Україна впорається. Слава ЗСУ!

Вадим Балінський

Мій лист до путіна був би доволі великим за обсягом… Почав би з того, що мені дуже хотілося б, аби він і його нащадки повною мірою відчули на собі руйнування сподівань, планів на майбутнє, які принесла кожному з нас війна. Щоб він не міг спати через очікування прильоту бомбардувальника, щоб перед його очима постійно були картини зруйнованих міст, а вбиті ним люди приходили до нього ночами та дивилися в очі, щоб кожен прокльон від українця та українки ставав  шрамом на його чорній душі, щоб він просив смерті, а вона не приходила, тримаючи його на цьому світі, допоки кожна українська душа не дасть на це дозволу. Щось таке…

Михайло Жирохов

Я написав би тільки одне: пам’ятай історію…

Дмитро Коток

У своєму листі до диктатора путіна, я б поставив йому ось такі запитання: 1. Чи насправді він той Путін, що був напочатку? 2. Люди для президентів біосміття? 3. Історію пишуть переможці… Путін явно не буде переможцем… Що напишуть переможці і яким буде Путін в цій історії? 4. Чи насправді Гагарін літав у космос і яка насправді земля за геометричними параметрами? 5. Він самостійно приймає рішення, чи йому диктують що робити? 6. Історія така яка вона є, чи її переписали у відповідності з потребами мирових правителей?

Ще статті по темі

Back to top button