Суспільство

Сцену будинку культури у Новгороді-Сіверському обладнали сучасним освітленням (Фото)

Для освітлення сцени та глядацького залу міського будинку культури придбали нове обладнання.

На сцені будинку культури триває перевірка нових прожекторів. Незабаром старе освітлення замінять на нові сучасні, економні та більш якісні світильники.

Інженер Новгород-Сіверського міського будинку культури Віталій Федунов розповів: «На сьогодні потужність споживання всього освітлення сцени, глядацької зали – 80 кіловат на годину. З цим сучасним обладнанням, світлодіодними LED-прожекторами ми можемо знизити потужність споживання до 20 кВт/год, а то й менше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100-річний ювілей відзначила жителька Борзни

Віталій Федунов перевіряє роботу приборів. За їхньою допомогою можна зробити різнокольорове освітлення сцени, затемнення чи навпаки додати яскравості. Присутні й театральні ефекти.

Всім цим під час концертів, виступів та святкових заходів управлятиме спеціаліст за допомогою нового пульта керування освітленням. Він матиме змогу миттєво переключати з одного режиму освітлення на інший.

«Загалом нове обладнання обійшлося близько 30 тисяч гривень. Ще плануємо придбати динамічне світло з різними ефектами», – сказав начальник відділу культури і туризму Новгород-Сіверської міської ради Юрій Воробей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Чернігівське РВ АМУ

Офіс реформ у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button