Суспільство

Створено візуалізований герб Чернігова

Письменник і волонтер Мартин Якуб, який родом із Житомира, має доволі цікаве захоплення – візуалізує герби українських міст. Візуалізував він і герб Чернігова.

Чоловік каже, що все почалося з герба рідного міста – Житомира.

«Подивився на наш житомирський герб, який він вигляд має в реальності, і зробив його. А далі взявся за герби інших обласних центрів.

Із приводу чернігівського герба – я намагався зробити його максимально реалістичним. На гербі вашого міста зображений орел. Тож і я спробував зробити орла. Причому намагався максимально точно його відтворити. На гербі Чернігова орел повернутий ліворуч, у нього корона, в лапі тримає хрест. І це все спочатку треба було максимально точно згенерувати, потім зібрати все в необхідних позиціях», – зазначає Мартин Якуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військового з Чернігівщини звільнили з полону

Чоловік також розповів, що всі його ідеї спрямовані на генерацію якихось коштів для Збройних Сил, і проєкт із гербами – не виняток.

«Тут просто, наприклад, я виконав певну роботу, і люди, яким вона сподобалася, кидають гроші на мою банку або на банки підрозділів, які підтримують. Це не конкретні збори на конкретну суму, а просто залучення людей до допомоги ЗСУ», – сказав Мартин Якуб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Мартин Якуб

Ще статті по темі

Back to top button