Суспільство

Сучасні вуличні ворота в Кам’янці-Подільському від wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Для максимально надійного захисту та удосконалення оформлення приватної території однозначно слід встановити функціональну в’їзну систему від польського виробника. Виїзні ворота Wisniowski виділяються своїм чудовим дизайном, завдяки якому вони виглядають дуже стильно та дорого. Конструкції виготовляють із застосуванням сучасних технологій, і тому вони повністю відповідають всім необхідним критеріям якості та безпеки. Фахівці «WISNIOWSKI-VOROTA» пропонують ознайомитися з польськими виробами більш детально. З цієї статті ви дізнаєтеся, чому в’їзні системи від даного виробника вважаються одними з найкращих на європейському ринку.

Металеві ворота у двір: різновиди

Для побутового використання на вибір пропонується два типи конструкцій: відкатні та розпашні.

Польські ворота на роликах, що складаються з консольного механізму та рухомого полотна, набувають все більшої популярності. На відміну від розпашних систем, вони встановлюються уздовж забору, що безперечно є перевагою. Брами такого плану не потребують наявності вільного простору перед проїзною частиною чи за нею.

Вулична система обраного типу буде виготовлена ​​точно під розміри прорізу, надані замовником. При цьому повністю врахуються всі його побажання щодо стилізації, відтінку та прозорості заповнення полотна.

Suchasni vulychni vorota z Polʹshchi - varianty dyzaynu

В’їзні ворота для приватного будинку: переваги

Відкатні та розпашні системи виготовляються безпосередньо на заводі в Польщі. Всі складові елементи конструкцій виконують з міцної сталі. Варто відзначити, що кожна брама відрізняється бездоганною якістю зварювальних швів і обробляється за технологією Duplex. Даний метод поєднує в собі оцинковування металу та нанесення лакофарбового покриття. Процес обробки сталевих виробів складається з декількох етапів:

  • Елементи занурюють в цинк, розігрітий до 450 °С;
  • Далі здійснюється фосфатування (на поверхні конструкції утворюється особлива плівка);
  • Безхромова пасивація забезпечує появу додаткового захисного шару на металі, який також перешкоджає утворенню корозії на оброблюваному виробі;
  • Нанесення порошкової поліефірної фарби дозволяє надати конструкції необхідний відтінок. Покриття також є захисним бар’єром, що не дозволяє дощу, снігу, сонцю та різким змінам температури згубно впливати на виріб.

Rozpashni vorota z khvirtkoyu Wisniowski v Kam'yantsi-Podilʹsʹkomu

Автоматика для воріт і додаткові аксесуари

В’їзні системи можуть бути опціонально обладнані фірмовими електричними приводами, за допомогою яких управління стає набагато простішим і зручнішим.

  • Ворота на роликах оснащуються автоматикою прихованого типу, що закріплюється всередині стовпчика, або ж пристроєм із зовнішнім монтажем. В якості функціональних доповнень виступають пульти ДУ, сигнальні лампи та фотоелементи.
  • Розпашні ворота можна обладнати автоматичним приводом з лінійним механізмом або кривим коліном.

Для більшої зручності обрану в’їзну систему слід доповнити металевою хвірткою для входу у двір, а також стовпом з функцією поштової скриньки MultiBox. Покупцям, які бажають підвищити рівень безпеки, рекомендуємо встановити кодовий замок, GSM-систему управління, безконтактний зчитувач карток або вертикальний електронний механізм замикання.

Як замовити відкатні ворота Wisniowski в Кам’янці-Подільському?

Якщо ви не визначилися з типом в’їзної системи, а також не вирішили, якими пристроями її краще доповнити – проконсультуйтеся з нашими фахівцями. Для цього необхідно зателефонувати за номером +38 (050) 993-70-77 або +38 (067) 690-24-24. Якщо вибір вже зроблено, залишайте заявку на сайті wisniowski-vorota-kiev.com.ua просто зараз, щоб встигнути здійснити покупку за вигідним курсом євро. Бажаєте максимально скоротити витрати, отримавши особливу знижку? Приїжджайте до фірмового шоу-руму «WISNIOWSKI-VOROTA Кам’янець-Подільський»! Зв’яжіться з нашим менеджером і дізнайтеся адресу найближчого виставкового салону.

wisniowski-vorota-

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button