Суспільство

Суд визнав протиправним обмеження пільгового проїзду в Чернігові

Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки про обмеження пільгового проїзду в Чернігові визнали протиправним.

Таке рішення ухвалив місцевий суд учора, 5 січня.

До суду подав громадський активіст Олександр Гашпар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновлення транспорту: як бути із простроченими проїздними?

«Учора суд, після двох місяців розгляду справи, який навмисно затягували відповідачі, очікувано визнав рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки протиправними і нечинними», – пише він.

Також Гашпар додає, що ті пасажири, які мали право на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті м. Чернігова, але внаслідок незаконного рішення міської комісії при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради були вимушені сплачувати за проїзд і зберегли відповідні квитки про оплату проїзду в період дії цього рішення, в подальшому, після набуття вчорашнім судовим рішенням законної сили, зможуть на законних підставах вимагати від виконавчого комітету міської ради відшкодування матеріальних збитків у зв’язку з прийняттям незаконного нормативно-правового акта, яким були обмежені права певних категорій громадян і на підставі якого перевізники вимагали від них оплати проїзду в ранковий і вечірній час.

135526357_1341104559576721_3786248941699796080_o

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button