Суспільство

Суд зобов’язав виборчу комісію зареєструвати кандидатів у депутати Озерянської ОТГ

*Актуально

На Чернігівщині суд зобов’язав Озерянську сільську виборчу комісію (Варвинський район) зареєструвати кандидатами у депутати представників «Нашого краю» на місцевих виборах, що відбудуться 30 червня. Відповідне рішення ухвалив Чернігівський окружний адміністративний суд.

Згідно з рішенням, суд визнав протиправними і скасував постанови Озерянської сільської виборчої комісії щодо відмови у реєстрації п’ятьох кандидатів у депутати від «Нашого краю». Також суд зобов’язав комісію зареєструвати Віту Крижанівську, Марію Боброву, Анатолія Борсука, Ганну Шитель і Олену Коротун кандидатами у депутати Озерянської сільської ради від «Нашого краю».

Як повідомив голова виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика, рішення суду продемонструвала незаконність дій виборчої комісії. «Ми не дозволимо цинічно нехтувати закон», — прокоментував він.

Як повідомлялося, у Чернігівській області представникам партії «Наш край» Озерянська сільська виборча комісія безпідставно відмовила у реєстрації п’яти кандидатам у депутати сільської ради на місцевих виборах. Мотивацією відмови стало те, що нібито відсутня реєстрація районного партійного осередку.

Партія «Наш край» оскаржила дії виборчої комісії у суді.

Рішення суду

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button