Суспільство

Суду не буде: радикал Гайдукевич перечекає «корупційну епідемію» в інституті Амосова

Феміда виявилася безсилою проти високого артеріального тиску. Третє поспіль судове засідання у корупційній справі менських радикалів – голови ОТГ Геннадія Примакова та депутата районної ради Валерія Гайдукевича – переносять через тяжкий стан здоров’я Гайдукевича.

У понеділок, 24 липня, коли мало відбутися засідання Менського районного суду, радикалу стало зле, його тиск піднявся до позначки 180 – і місцеві медики констатували в Гайдукевича гіпертонічний криз. ЧЕline провідував хворого у лікарні.

Не покращало радикальному депутату і в середу, 26 липня, знову ж таки, коли мало відбутися судове засідання. Його перенесли на понеділок, 31 липня.

Сьогодні, 31 липня, Валерій Гайдукевич знову не з’явився на засідання суду. За словами адвоката, він начебто збирається звертатися по допомогу до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

Нагадаємо, обох радикалів судять за хабар у сумі 1 000 доларів США за гектар земельної ділянки в центрі Мени. Ці судові засідання важливі тим, що прокурор має оприлюднити відео- та аудіофакти, які підтвердять причетність радикалів до кримінальної справи.

Утім, в Україні вже стає гарною традицією – ховатися від слідства і судів у стінах лікарень.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

6 коментарів

    1. Та що ви таке кажете. Геннадій Анатолійович і Валерій Володимирович шановані люди. Я за них голосувала і вірю, що вони чесні

  1. Похудеть ему надобно, вот и не будет хватать давление. А то шашлыки небось жрет каждый день, а про здоровицо не думает

  2. Гайдукевич до речі є тіньовим власником ПП «Менський аграрник», утім він там працевлаштований, як звичайнісінький охоронець. У декларації написано, що за рік отримав аробітну плату у сумі 8000 грн. Всього 8 тисяч? Хіба можна вірити у таку брухню . За що ви живете, пане ГАйдукевичу? За що кормите свою родину?

  3. Да что вы тут демагогию устроили. Гена сваливает в Киев под крылышко Шляшка, а пока эта тема разруливается , Гайдук берет удар на себя и тянет время для решения всех вопросов. Темболее ему ничего не светит, а вот Геша немножко уже присел на задок. И инициатива затяжки процеса — не ему в пользу. Все тут разруливается как дважды два. Небера ж слинял. Так толком его отчет по «МКП» так и не услышали.

  4. Да тищу років Гена потрібен Олєжкє.Примаков мєлка рибка для Шляшка. Так, мєлкій чіновнічко. Дав Ляшко грошей на вибори, скупили голоси, а тепер їх треба одроблять і не десь у Києві під крилишком Олєжкі, а в рідній Мені. Так шо стараються хлопці. А врємя тянуть то святе. При всіх раскладах, даже єслі обом дадуть условку, то обоє мають піти з займаних посад, а так диви три роки потянуть суди, не придецця роботу шукать

Back to top button