Суспільство

Свято по-Фрейду: у чернігівській школі № 10 пролунав останній дзвоник?

На подвір’ї Чернігівської загальноосвітньої школи №10, де навчання припинено із січня цього року через нібито аварійний стан будівлі, пройшло свято Останнього дзвоника.Батьки, які наполегливо відстоюють право своїх дітей навчатися у школі №10, виступили з ініціативою організувати святкову лінійку саме у шкільному дворі.

DSC_0842

Із рідною школою попрощалися 25 випускників 9-го класу та понад 20 випускників 11-го класу. Директор школи Олександр Карпенко подякував усім за спільну працю, вручив кращим школярам відзнаки і дипломи за активну участь у житті школи, перемоги у загальноміських творчих, інтелектуальних та спортивних змаганнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закрити не можна ремонтувати: невтішна доля школи № 10 (Відео)

DSC_0882

Також випускників, школярів, вчителів, батьків привітав депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров, який є членом депутатської комісії щодо відновлення школи №10. Він висловив сподівання, що нинішнє свято є не останнім для школярів у цьому навчальному закладі.

DSC_0849

«Я сподіваюся, що 1 вересня школа відчинить свої двері для учнів. Однак це залежить від ефективних дій батьків та місцевих активістів», — підкреслив він.

Депутат від «Нашого краю» зауважив, що закриття шкіл і дитячих садків ніколи не свідчило про розвиток громади, а відтак, не  потрібно допускати таких фактів в обласному центрі. За традицією, випускники виконали прощальний вальс, обсипали на щастя шкільне подвір’я монетами, а кращий школяр-випускник Андрій Дубовик разом із класним керівником дали останній дзвоник, що сповістив про закінчення навчального року.

DSC_0874

Батьки, діти і учні чернігівської школи № 10 сподіваються, що міська влада їх почує і навчальний заклад все ж запрацює.

Ще статті по темі

Back to top button