Суспільство

«Сюрприз» від мерської команди: як пройшов суд над Атрошенком

У Деснянському районному суді Чернігова сьогодні, 15 травня, відбулося чергове судове засідання у справі міського голови Владислава Атрошенка. Обвинувачений на засідання не з’явився. За словами Дмитра Федорова (захисник міського голови), Владислав Атрошенко вчора був на якійсь зустрічі в столиці і не встиг повернутися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над міським головою Чернігова Атрошенком (Пряма трансляція)

Імовірно, сьогодні мав бути оголошений вирок у справі, але трапився «сюрприз». Захист міського голови вніс клопотання про відвід судді, мовляв, батько Руслана Григор’єва був захисником Олександра Гашпара раніше в суді. А як відомо, ініціатор цього судового засідання – активіст Олександр Гашпар.

Після майже півгодинної перерви суддя Руслан Григор’єв задовольнив клопотання.

Хто буде наступним арбітром і коли відбудеться чергове засідання – поки невідомо.

32294264_774083129466226_5369886293226422272_n

Нагадаємо, що Владислава Атрошенка підозрюють у вчиненні корупційного правопорушення, а саме голосуванні при конфлікті інтересів. Корупційне правопорушення в міськраді сталося ще минулого року. На засіданні виконкому Владислав Атрошенко проголосував за питання надання містобудівних умов і обмежень підприємству, співзасновником якого є його тесть. Владислав Атрошенко зізнається, що тоді не знав про родинні нюанси в цьому питанні, тож про конфлікт інтересів не заявляв.

Ще статті по темі

Back to top button