Суспільство

Табір «Весела наука» в МудрАнгеликах

Час одягнути білі халати та рукавички, бо ми вирушаємо у світ науки та експериментів. Як ви вже зрозуміли за назвою нашої статті – друга зміна табору в приватному освітньому закладі «МудрАнгелики» присвячена науці та лайфхакам.

Що було?

Кожен день табору тематично охоплював шматочок певної наукової галузі – хімії, біології, фізики та навіть робототехніки. Учні могли безпечно, а головне захопливо втілити різноманітні досліди та буквально з підручних матеріалів створити неймовірні речі: гербарії, листівки-світильники, лего роботи, сонячні годинники, невидимі чорнила та …. А знаєте, не будемо розкривати всіх секретів, бо набір на табір ще триває, тож ваша дитина сама може переконатися, що наука це не лише формули та загадкове шипіння в пробірках – а цілий захопливий світ.

Окрім цього програма табору включає в себе різноманітні поїздки та екскурсії, майстер класи, вивчення англійської та купи спортивних та настільних ігор. Що ще потрібно для щастя ?) В шкільному таборі «Весела наука» знайдеться все для активного літа в колі друзів!

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button