Суспільство

Тактичні рукавиці – надійний аксесуар кожного воїна

Тактичні рукавиці – це не просто стильний аксесуар для загального образу військового. Їх задача та функція значно ширша. Рукавиці тактичні необхідні військовослужбовцям, щоб мінімізувати подряпини та удари. Важка зброя та постійне долання перешкод може нанести велику травму рукам, що завадить виконанню бойових завдань. Саме тому військові, страйкболісти та працівники силових структур практично завжди використовують тактичні рукавиці, що гарантує їм безпеку та зручність при виконанні завдань. Перш ніж купити тактичні рукавиці варто визначити, як саме вони будуть використовуватися, щоб максимально точно підібрати якісні матеріали та модель, що дозволить повністю задовольнити запит.

Тактичні рукавиці: особливості та критерії вибору

Перш ніж купить тактичні рукавиці необхідно визначити напрямок їх використання. Саме це дозволить вам зорієнтуватися при виборі та обрати найкращий варіант під ваші потреби.

Тактичні рукавиці можуть використовуватися для:

  • захисту рук від термічних та механічних ушкоджень,
  • зручного використання зброї,
  • забезпечення комфорту в холодний період.

При виборі не варто зловживати рекомендаціями. Обирати необхідно відповідно до своїх потреб та розмірів, а значить варто їх приміряти, або ж орієнтуватися на необхідний вам розмір від вже відомого виробника, щоб мати впевненість, що модель сяде ідеально.

Як матеріал впливає на характеристики тактичних рукавиць

Оскільки перебування військових, як правило, характеризується складними польовими чи природними умовами, якість матеріалу їх одягу та спорядження відіграє значну роль. В цьому питанні не варто пускати все на «нехай буде», а віддати вибір найкращим позиціям.

Оскільки завдання, які виконують військові мають різний характер, відповідно й рукавиці мають певні відмінності:

  1. Тактичні рукавиці використовуються військовими та спецпідрозділами, які постійно контактують зі зброєю та мають потребу в надійному захисті рук. Такі моделі вирізняються спеціальними вставками, вентиляційними накладками та манжетами на липучках, що допомагає підвищити рівень комфорту. Обов’язковим критерієм є наявність вставок з іншого матеріалу. Це забезпечує гарну фіксацію на руці та захист від пошкоджень особливо вразливих ділянок. Рукавиці тактичні зимові є гарним прикладом такої моделі.
  2. Снайперські рукавиці візуально відрізняються відкритим вказівним пальцем, що полегшує процес стрільби, але при цьому забезпечує впевнене маніпулювання зброєю.
  3. Штурмові рукавиці – це модель з підвищеним рівнем захисту на що вказують навіть карбонові накладки на пальцях та кісточці кисті.
  4. Патрульні – рукавиці, які в першу чергу забезпечують комфорт та тепло в холодний період.
  5. Мисливські рукавиці – модель з відкритими пальцями, але додатково прикриваються відкидним клапаном, що запобігає охолодженню рук під час стрільби. Спільною характеристикою всіх цих моделей є те, що вони можуть використовуватися як силовими структурами, так і страйкболістами, функція захисту при цьому зберігається. Але, щоб захист був максимально надійним варто звернути увагу на матеріали з яких вони відшиваються.

Більшість тактичних рукавиць відшиваються зі шкіри чи надійного шкірозамінника. Саме цей матеріал характеризує себе як надійний, зносостійкий та цупкий. Паралельно здатний забезпечити комфорт та зручність. Шкіра добре облягає руку та характеризується гарними контактними властивостями з іншими матеріалами. Другим якісним матеріалом, на який варто звернути увагу, є нейлон. Його міцність та еластичність дозволяють вдало поєднувати його з іншими матеріалами та використовувати в місцях згину суглобів. Якщо ваші завдання передбачають контакт з гострими предметами, тоді варто звертати уваги на моделі з кевларовими вставками. Спандекс, неопрен та поліестер відіграють важливу роль в терморегуляції та відведенні вологи. Облягання руки з анатомічною точністю є найбільш вагомою характеристикою.

Де купити тактичні рукавиці в Україні?

Купити тактичні рукавиці ЗСУ чи рукавиці для страйкболістів можна в мережі магазинів Strikeshop. Завдяки співпраці з відомими й добре зарекомендованими виробниками, ми можемо гарантувати високу якість представленої продукції. Лояльна вартість та високий рівень обслуговування не дозволять вам покинути магазин без покупки.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button