Суспільство

Талалаївська ОТГ має план розвитку на 2019-2020 роки

*Актуально

У Талалаївці Чернігівської області депутати політичної партії «Наш край», які становлять більшість у селищній раді, затвердили план перспективного розвитку ОТГ на 2019-2020 рік. Відповідне рішення схвалено під час чергової сесії селищної ради.

Як повідомив керівник громади Юрій Величко (представник «Нашого краю»), перспективний план розвитку громади враховує актуальні проблемні питання місцевих жителів і передбачає поступове їх вирішення упродовж найближчих років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціальна акція в терцентрі Варви

Зокрема, йдеться про ремонт доріг комунальної власності у селищі Талалаївка і селах Липове, Скороходове об’єднаної територіальної громади, відновлення вуличного освітлення, реконструкцію дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, які працюють у громаді. Також у Талалаївській ОТГ планується відкриття інклюзивно-ресурсного центру. Важливими визначено наміри будівництва у громаді полігону твердих побутових відходів у смт Талалаївка та артезіанської свердловини і водонапірної башти зі станцією знезалізнення.

51438021_298161727719430_4902150177004978176_n

Серед інвестиційних проектів Талалаївської ОТГ названо завершення зведення комбікормового заводу в с. Понори, над чим працює ТОВ «Понори», введення у дію зерносушарки СТОВ «Горизонт», будівництво елеватора для зберігання зерна ТОВ «Кофко Україна».

«Наш край» ішов на вибори із намірами покращити життя людей у громаді, і зараз ми працюємо над виконанням своїх зобов’язань», – наголосив Юрій Величко.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button