Суспільство

Талановиті діти Чернігівщини отримали дипломи та пам’ятні відзнаки (Фото)

Нещодавно на Чернігівщині завершився Всеукраїнський проект «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти».

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

За підсумками проекту видана однойменна збірка. До книги потрапили роботи більше 400 талановитих дітей і досвідчених педагогів, напрацювання освітніх закладів області.

Учора, 11 січня, видання презентували в Міському палаці культури. Організатори вважають – така подія надихає молодь до саморозвитку та реалізації творчого потенціалу.

— Знаходитися тут справді хвилююче. Я змалечку танцюю та співаю і в майбутньому хочу стати артисткою, – поділилася восьмирічна Анастасія Двойнос.

Її старша на два роки сестричка Марія розповіла, що, хоча в школі її улюбленими предметами є фізична культура та математика, стати дівчинка планує співачкою, адже дуже полюбляє танці, музику і написання віршів.

Висловили свої враження й учасники мистецьких колективів.

— У нашому ансамблі бандуристок «Калинове намисто» 15 дівчат. Серед них найменшій учасниці – 7 років, старшій – 15. Ми намагаємося прославляти українську пісню на різних всеукраїнських та обласних конкурсах. Для нас велика честь, що про нашу творчість відтепер дізнаються ще більше людей, – зазначила керівник ансамблю, викладач класу бандури Борзнянської музичної школи Олена Фесенко.

У ході урочистої презентації учасників проекту нагороджували дипломами та пам’ятними відзнаками «Талановита дитина України», «Педагогічна еліта України». Крім того, вони першими отримали примірник книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти».

Ще статті по темі

Back to top button