Суспільство

Талановиті патріоти відпочивають в обласній літній школі на Чернігівщині (Фото)

На Чернігівщині триває оздоровча кампанія

12 липня урочисто відкрито другу зміну обласної літньої школи для обдарованих і талановитих дітей на базі табору «Юний турист» національно-патріотичного профілю.

У літній школі панує патріотичний дух, адже там зібралися справжні патріоти – призери та переможці конкурсів, змагань, серед них і призери ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Урочисте відкриття стало справжнім святом для педагогічного та учнівського колективів, а також для гостей заходу. Учасниками концерту стали не лише учні, а й вихователі літньої школи. Українські пісні, запальні танці та дружня атмосфера не залишили байдужим жодного присутнього.

Під час перебування в обласній літній школі, поєднуючи кваліфіковане навчання зі змістовним відпочинком і насиченим дозвіллям, діти візьмуть участь в екскурсійних програмах «Чернігів – скарбниця українського Полісся», до музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград» в м. Сновську, Батуринської фортеці, м. Ніжина; у різноманітних патріотичних конкурсах, інтерактивних вікторинах, пізнавальних і військово-спортивних квестах, різноманітних майстер-класах.

Юні патріоти зустрінуться з учасниками антитерористичної операції, прикордонниками, презентуватимуть науково-пошукові проекти, присвячені захисникам України.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button