Суспільство

Танці, фільми, теніс і настолки: у громаді на Чернігівщині молодь вміє розважатися

Активна й талановита молодь із Корюківської громади постійно вигадує щось нове та прогресивне. Водночас тут прагнуть, щоб і сільська молодь долучалася до проєктів і заходів у громаді.

«Близько двох років тому в нашому центрі з’явилося авто, яке нам подарувало німецьке посольство. А ми, відповідно, про нього мріяли, щоб працювати не тільки в місті з міськими дітьми, але й щоб їздити з різними тренінгами, квізами чи змаганнями по селах. Звісно, до появи автівки задіювали або власний транспорт працівниці нашого центру, тобто моєї колежанки, або просили транспорт у міській раді чи ще десь.

А оскільки з’явилося авто, то вирішили, що було б непогано дітей із сіл привозити до нашого центру, щоб вони теж нарівні з міськими дітьми мали доступ до змістового дозвілля. До того ж, під час візиту до Корюківки вони мають час для власних справ. Бо є діти з далеких сіл, що за 40-50 кілометрів від Корюківки, то вони нечасто приїжджають у місто», – зазначив Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан і Тося: в домі священника з Чернігівщини живуть білки

Цікаві заходи на базі клубу відбуваються постійно.Зокрема нещодавно в гості до молодіжного центру «КУБ» завітала на гостину молодь із сіл Олександрівка, Наумівка, Перелюб, Прибинь та Охрамієвичі.

Традиційно пограли в новенькі настільні ігри, поспілкувалися з однолітками, спробували себе втанцювальних ритмах, переглянули фільми йактивно провели час за грою в настільний теніс! Тобто сільська молодь долучається до всіх заходів, які доступні міським хлопцям і дівчатам.

Ірина Осташко

Фото – КМЦ «КУБ»

Ще статті по темі

Back to top button