Суспільство

Taryan Towers — грандіозне будівництво в українській столиці

Tarayn Group нещодавно назва цієї девелоперської компанії лунала на весь архітектурний світ. Поважні судді та критики оцінювали амбіційний проєкт Taryan Towers і визнали його Кращою багатоповерхівкою 2020-2021. Очолює компанію Артур Мхітарян — український бізнесмен вірменського походження. Під його керівництвом в Печерському районі Києва почали зводити неймовірні Вежі майбутнього. Придбати елітні квадратні метри вже поспішають не тільки кияни, але й гості країни, зарубіжні інвестори.

Taryan Towers — ціна, яка відповідає якості

Смілий проєкт Артура Мхітаряна та Джона Доуза, який виступає головним архітектором, просто підкорює. Основа будинку — це три вежі, які стоять окремо та об’єднуюся знизу скляним стилобатом. У кожному домі є 31 жилий поверх, який починається фактично з 5. Будівельники зводять дім з цегли, відразу утеплюють стіни мінеральною ватою. Будівлю доповнить скляний фасад, який зробить образ веж завершеним та додасть їм космічного настрою.

В Taryan Towers ціна квартири напряму залежить від загальної площі та обраного поверху. Площа 1-кімнатної квартири становить мінімум 62 м2, а от власники 3-кімнатного помешкання можуть розраховувати, що житло може буде до 127 м2. Актуальні ціни та умови придбання вільних квадратних метрів є на сайті забудовника.

2021-11-16_100731

Tarayn Group презентує сучасне та надкомфортне житло

У чому ж популярність сучасного будинку Taryan Towers? Відповідь на це питання лежить на поверхні — забудовник продумав кожну дрібницю. Весь простір будівель використовується по максимуму, а мешканці елітних квадратних метрів в своїх квартирах будуть бачити лише переваги:

  • три вежі знизу об’єднує стилобат, який невдовзі перетвориться на сучасний ТЦ з ресторанами, магазинами, бутіками та іншими торгівельними точками, необхідними кожен день.
  • дах стилобату — це прекрасний майданчик коло басейну, де можна буде засмагати з самого ранку з чашкою кави в руках.
  • дах кожної вежі — це концептуальний простір, котрий буде перетворено в ресторан та оглядовий майданчик, штучне озеро та навіть планетарій.

В домі буде підземний паркінг лише для власників житла. А внутрішній двір забудовник перетворить на зелений простір для ігрових дитячих майданчиків та сімейного відпочинку.

Спокій мешканців не потривожити гості Веж майбутнього, адже всередині буде діяти пропускна охоронна система. В будівлі, до квартир зможуть потрапити лише мешканці.

В Taryan Towers ціна формується з великої кількості моментів. Власники сучасних квадратних метрів платять не тільки за житло, вони віддають кошти за комфорт, красу, сучасні технології і власний спокій, коли все необхідне можна буквально знайти вдома.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button