Суспільство

Територіальний центр отримав від Віктора Бистрова солодкі подарунки (Фото)

*Імідж

Територіальний центр із соціального обслуговування та надання соціальних послуг Деснянської районної в місті Чернігові ради відзначає чвертьвіковий ювілей. Урочистості з цієї нагоди відбудуться 21 квітня.

Напередодні цієї дати секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров заїхав привітати працівників центру та його клієнтів від себе та політичної партії «Наш край». І не з порожніми руками, а з солодощами.

Окрім того, Віктор Бистров запевнив, що міська влада не залишається осторонь проблем територіального центру.

Директор установи Світлана Носок розповіла, що територіальний центр обслуговує немічних і самотніх людей похилого віку, інвалідів, старших 18 років, і хворих серед осіб працездатного віку до встановлення їм групи інвалідності. Зокрема, наймолодшій клієнтці 34 роки, а найстаршій – 101.

Поскаржилась жінка й на проблеми, перед якими постає центр.

«Не можемо в повному обсязі забезпечити наших клієнтів транспортними послугами, про які вони просять. Адже комусь із них треба до лікарні, іншим – до банківської установи, а в поминальні дні – на кладовище. Але в нас на ходу лише одна автівка, друга – на ремонті. Інша болюча проблема стосується вже наших працівників. Бо вони обслуговують різні куточки Деснянського району, зокрема віддалені, куди не ходять тролейбуси. А соцпрацівників забезпечуємо проїзними тільки на цей транспорт. Тож на велику відстань їм доводиться ходити пішки, причому часто з важкими сумками в руках. Хотілося б, щоб міська влада попрацювала над якоюсь програмою стосовно проїзду соціальних працівників у громадському транспорті», – сказала Світлана Носок.

Віктор Бистров пообіцяв, що Чернігівська міська рада по можливості допоможе вирішити ці проблеми.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button