Суспільство

Тести з математики складали майже чотири тисячі випускників області

25 червня розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання. Перше тестування провели з математики, – одного з найпопулярніших предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

ЗНО провели у 18 пунктах, що розташовані на базі закладів освіти міст Чернігова, Ніжина, Новгорода-Сіверського, Прилук та Мени.

До участі у тестуванні зареєструвалися 4 549 випускників закладів загальної середньої освіти, учнів і студентів закладів професійної (професійно-технічної) й фахової передвищої освіти, випускників закладів освіти минулих років.

Участь у ЗНО з математики взяли участь 3 949 осіб (86,8% від кількості зареєстрованих).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи Чернігова готові до ЗНО

Перед тестуванням у приміщеннях провели дезінфекцію, кожному учаснику вимірювали температуру при вході. Усі присутні на оцінюванні дотримувались протиепідемічних заходів: були в масках та зберігали соціальну дистанцію.

Наступне тестування відбудеться з української мови та літератури 30 червня. До участі зареєстровано найбільшу кількість учасників – 8 838 осіб.

ЗНО буде проведено на базі 34 пунктів, які організують у закладах освіти міст Чернігова, Ніжина, Новгорода-Сіверського, Прилук, Бахмача, Мени та Сновська.

Бажаємо учасникам випробування отримати високі результати з математики та подальших успіхів під час складання ЗНО.

А також наголошуємо на важливості дотримання санітарних норм та соціальної дистанції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button