Суспільство

TIMEOUT — все для вашого апетиту

Доставка суші в Країні Вранішнього Сонця почалася давно, поряд з відкриттям численних пунктів громадського харчування. Конкуренція велика, популярність суші не набагато поступається піці. Сьогодні кожний спеціалізований суші-бар пропонує подібний сервіс.

 

Суші це традиційна їжа Японії, і ця традиція давно перемахнула за межі цієї країни. Це смачна їжа, і в поєднанні з вітамінними напоями, робить прийом їжі корисним.

Переваги суші

  1. японская їжа корисна;
  2. компоненти страви зберігають смак;
  3. в приготуванні суші використовуються тільки свіжі продукти;
  4. мінімальна обробка продуктів. Це дозволяє зберегти корисність вітамінів в компонентах страви. Простіше кажучи це гастрономічне задоволення.

 

Суші найголовніший представник японської кухні

 

Основою цієї страви є рис, свіжа риба, морепродукти, водорості норі, овочі, сир. Точні пропорції компонентів страви створюють неповторний смак. Цього важко домогтися в домашніх умовах. Цим займаються фахівці, профі своєї справи.

 

Кухарі ресторану Таймаут приготують суші, дотримуючись правил, зберігаючи природні властивості інгредієнтів, виконуючи класичну рецептуру.

Асортимент Таймаут

У ресторані можна замовити класичні роли, а також окремі види страв:

  • класичні роли: рис, лосось, овочі, сир;
  • гункани і нігірі, в яких використовується рис з викладеною зверху начинкою;
  • теплі роли в клярі, обсмажені в олії;
  • хенд-роли, оформлені у вигляді конверта. Вони користуються великим попитом у населення, ціна низька.

 

Дуже популярні роли з кількома видами риб, креветками, ікрою, морепродуктами. Гурмани цінують це блюдо завдяки його неперевершеному смаку.

Як купити

Щоб насолодитися ролами, необов’язково займатися цим в домашніх умовах: продукти не завжди є у продажу. Краще замовити блюдо в ресторані Таймаут. Профі своєї справи приготують за мінімально короткий термін зі свіжих продуктів те, що необхідно.

Доставка здійснюється швидко. З моменту замовлення до доставки час складе годину-півтора.

 

З асортиментом і цінами можна ознайомитися на сайті ресторану.

Звертайтеся!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button