Суспільство

Топ-5 кольорів, які обов’язково повинні бути в вашому гардеробі цього літа

По завершенню зими хочеться додати яскравого настрою у життя, нарядившись у барвисті та соковиті кольори. І цього літа ви нарешті зможете здійснити задумане, і навіть спробувати деякі експерименти. Однак вибір правильних та модних відтінків — справа не з простих. Які кольори популярні цього літа? Дивіться та надихайтеся на нові ідеї!

Жовтий

Одним із найпопулярніших кольорів цього сезону є жовтий та його відтінки. Жовтий брендовий одяг для чоловіків і жінок теплий та приємний, одяг таких відтінків наповнює життя чудовим настроєм та дарує гармонію. При цьому, одяг та аксесуари жовтого кольору ніколи не набридають. Цього літа рекомендується одягати брендові сукні найяскравішого жовтого кольору.

Оберіть повітряну сукню або спідницю максі жовтого кольору. Доповніть образ рожевим або білим кольором, адже саме вони ідеально виглядають у поєднанні з жовтими відтінками. При цьому, намагайтеся поєднувати в одязі теплі та холодні відтінки — так образ вийде гармонійним та цілісним. Купити брендовий одяг жовтих кольорів можна в інтернет-магазині Modoza.

Рожевий

Рожеві італійські сумки — must have цього літа. У тренді найрізноманітніші його відтінки: яскравий колір фуксії, стриманий персиковий, соковитий кораловий та помітний пурпурний — цього літа в одязі цих кольорів ви будете в центрі уваги. Можна вибрати відповідного відтінку блузки, спідниці, сукні, штани, комбінувати їх та поєднувати з іншими кольорами.

Зелений

Зелений — одяг цього кольору має бути в гардеробі кожної жінки та чоловіка. Ну яке літо обійдеться без зеленого? Речі такого кольору допоможуть підняти настрій, наповнити образ позитивом та свіжістю. Популярний як однотонний одяг, так і принтовані вироби.

Так, сьогодні популярні плаття, легкі сарафани, сорочки, італійські брендові сумки з пальмовим листям, великими квітами. Щоб доповнити образ, варто обрати брендові босоніжки або мокасини відповідного відтінку. Підберіть і інші аксесуари, щоб завершити органічно модний лук.

Білий

Сміливо одягайте цього літа білі речі. Цього сезона як ніколи популярні білі джинси та штани-кльош, вільні сорочки та сарафани, комбінезони. Віддайте перевагу принтованому одягу — горошок чи смужки ідеально поєднуються з білим одягом.

Глибокий синій

Вже декілька сезонів поспіль, глибокий синій залишається в тренді. Він асоціюється із морем, синьою гладдю, глибиною та прохолодою. Синій колір заспокоює, при цьому дарує впевненості людині, яка носить одяг такого відтінку. До речі, цього літа цей відтінок може стати альтернативою чорному кольору. Особливістю глибокого синього є те, що він ідеально поєднується з безліччю кольорів, але особливо гармонійно від виглядає з пісочним, персиковим, білим та зеленим.

Обирайте свій трендовий колір, поєднуйте популярні відтінки між собою, додавайте у свої образи стильні аксесуари та складайте свій персональний look. Нехай оточуючі захоплюються вашою свободою, почуттям стилю, енергією та впевненістю.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button