Суспільство

Топ-5 процедур, що повертають чоловікам привабливість

Пластичні хірурги і косметологи здатні виправити десятки дефектів зовнішності чоловіків. Не потрібно соромитися або боятися: в столичній клініці лазерної хірургії та косметології Gold Laser проводиться трансплантация волос, абдомінопластика, гінекомастія та інші процедури, що дозволяють вам позбутися комплексів та страхів. Важливо зробити перший крок і записатись на консультацію.

Видалення новоутворень

Чоловіки сильні, але дуже недовірливі. Родимки, ліпоми, атероми, кісти викликають у багатьох панічні атаки. Дійсно, від більшості новоутворень краще позбутися. Лазерне видалення робить це без крові та дозволяє забути про папіломи або жировики назавжди. Такі маніпуляції проводяться амбулаторно і не вимагають реабілітаційного періоду.

Трансплантація волосся

Лисини прикрашають не всіх: некрасиву форму черепа, шрами, рубці краще приховати під власним волоссям, а не перукою. В клініці Gold Laser за одну процедуру пересаджують 10000 волосяних фолікулів зі 100% приживлюванням. Пересадка проходить під місцевою анестезією. Це ваше власне волосся — воно буде нормально рости, воно потребує звичайного миття та підстригання. Краще турбуватися про нову зачіску, ніж про перуку, чи не так?

фіавпрпва

Ліпосакція

У чоловіків жир накопичується нерівномірно: на животі, стегнах, спині, руках, шиї. Прибрати надлишки жиру тренуваннями і дієтами вдається не завжди. Для пластики живота розроблена особлива методика абдомінопластика, що повертає фігурі чоловічий обрис. Лазерна ліпосакція в зоні рук і стегон проходить безкровно, проколами, безболісно. Ефект неймовірний – видалені жирові клітини не відновлюються, тому в зоні ліпосакції контури тіла будуть завжди бездоганні.

Ринопластика і отопластика

Силові види спорту, бійки, аварії та поранення часто призводять до деформацій носа і вух. Спадковість викликає кривий ніс чи вуха, що стирчать. Хірургічне втручання виправляє кривизну носової перегородки або капловухість назавжди. Пластика носа вирішує проблему хропіння, апное і ускладненого дихання.

Блефаропластика

Ви помічали, що з віком у чоловіків нависають повіки і з’являються мішки або грижі під очима? Блефаропластика вирішує такі проблеми. Під час процедури хірург прибирає надлишки шкіри і повертає обличчю молодість і привабливість. Відкритий погляд — це успіх у кар’єрі та особистому житті.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button