Суспільство

Тривають зустрічі депутатів обради в громадах Чернігівщини

*Актуально

Керівник обласної організації «Нашого краю», голова фракції в облраді Сергій Баришовець і депутат облради Олександр Демиденко зустрілися з жителями Михайло-Коцюбинської громади.

Під час зустрічі обговорювали проблемні питання для старостатів громади, необхідність відновлення вуличного освітлення, проведення ремонту місцевих доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія «Наш край» відстоює сімейні цінності

Сергій Баришовець зазначив, що в процесі передвиборчої кампанії представники «Нашого краю» обіцяли, що постійно підтримуватимуть зв’язок із жителями краю та вирішуватимуть проблемні питання громад – своє слово тримаємо.

«За останні кілька місяців я особисто, інші депутати обласної ради відвідали мало не всі громади Чернігівщини. Це правильно, коли депутати спілкуються з людьми, цікавляться проблемними питаннями, допомагають їх вирішити. У цьому й полягає діяльність депутата обласної ради як представника свого округу. До речі, всіх депутатів облради від «Нашого краю» розподілили за окремими громадами, щоб їх знали люди і вони краще орієнтувалися у специфіці конкретної території», – наголосив він.

Олександр Демиденко активно працює в Михайло-Коцюбинській громаді, знає, які питання хвилюють місцевих жителів першочергово.

«Поступово вирішується питання щодо відкриття в громаді Центру адміністративних послуг. Звісно, хочеться більшої активності місцевих жителів, залучення їх до процесів розвитку громади. Як депутати обласної ради ми готові допомагати вирішувати проблемні питання та підтримувати хороші ініціативи жителів Михайло-Коцюбинської громади», – зазначив Олександр Демиденко.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button