Суспільство

Трохи приморозить і засніжить: чернігівські синоптики склали прогноз на найближчий час

Листопад — не лютий, проте спитає, чи вдягнений та взутий. Так недарма казали про останній місяць осені наші пращури. А ще листопад називають рідним братом зими. Адже в цей час можливі заморозки, мокрий сніг і сльота. Все навколо готується до зимового сну, небо стає похмурим, дедалі рідше з’являється сонечко.

Чернігівські синоптики традиційно синоптичних прогнозів на перспективу не складають, але про погоду на найближчі дні розповідають.

«17 листопада по Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень 0-5 тепла.

По Чернігову також очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3 морозу, вдень 2-4 тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець здобув дві медалі на Чемпіонаті світу з важкої атлетики

18-19 листопада також буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5 морозу, вдень від 1 морозу до 4 тепла.

На 20-21 листопада – подекуди невеликий мокрий сніг. Температура вночі 0-5 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла», – повідомили чернігівські синоптики.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button