Суспільство

Троє маленьких ніжинців провалилися в батут

У Ніжині, у суботу, 14 вересня, фестиваль «Його величність, Ніжинський огірок» заполонив усе місто. Уже зранку дорослі разом зі своїми дітками поспішали в парк Шевченка, де була організована насичена святкова програма.

Крім різноманітних презентацій, у парку на діток чекали атракціони та батути. Саме на одному такому «надувному диві» й сталося те, чого ніхто не чекав…

«Сьогоднішнє свято для нас виявилося діжкою меду з ложкою дьогтю, – повідомляє ніжинка Ксенія Голодна. – На превеликий жаль, враження залишилися неоднозначні від святкування в міському парку Шевченка. Четверо діток із нашої дитсадківської групи захотіли погратися на батуті, розташованому подалі від місця святкування і ми як турботливі батьки їм дозволили та придбали квитки в касі. Нічого не віщувало біди, допоки одна з мам не почала бити на сполох. Завдяки мамі одного з хлопчиків та батькові іншого з нашої компанії, трьох дітей було врятовано від небезпеки, яку несла ця надувна конструкція! З’ясувалося, що батут не був повноцінно надутий, і наші діти провалилися в надуту випуклість! Тобто та півметрова випуклість над землею, по якій стрибали діти, провалилася, утворилася яма – і діти звалилися в неї! Троє дітей, які впали до прірви (такою вона виявилася, бо дітей затягнуло настільки, що лише ноги однієї дитини стирчали) притискали одне одного до землі, їм було важко дихати, але адміністраторка батуту на це зовсім не реагувала, продовжуючи впускати інших дітей до батуту. Вам не передати, який шок отримали ми, батьки, і що коїться в дитячих головах після пережитого! Була викликана поліція, адже «власники» атракціону не переставали вести діяльність, продовжуючи впускати на небезпечний батут інших дітей. Завдяки правоохоронцям, які швидко прибули на виклик, заповзятливі громадяни спустили цей батут».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три дні веселощів і море безкоштовних смаколиків: ТРЦ «Голлівуд» запрошує на дитяче свято

Журналісти сайту mynizhyn.com попросили представників Ніжинської поліції прокоментувати ситуацію.

За словами представників правоохоронної влади Ніжина, вони отримали повідомлення о 13.30, а через півгодини прибули на місце пригоди.

«На думку однієї з мешканок Ніжина, у парку був погано встановлений батут, через який діти могли травмуватися, – розповів представник поліції. – Ми розшукали власника, перевірили його дозвільні документи. Як виявилося, міська влада надала дозвіл на розміщення батуту. Висновок: батут не перебуває в межах дії червоної лінії, тобто не розташований близько до проїжджої частини. На момент приїзду поліцейських він був справний. Повідомлень про травматизм дітей ми не отримували».

 

Джерело: mynizhyn.com 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button