Суспільство (відео)

Три дні веселощів і море безкоштовних смаколиків: ТРЦ «Голлівуд» запрошує на дитяче свято (Відео)

Дитячий галас, море солодощів і розваг на будь-який смак – таким на три дні став торговельно-розважальний центр «Голлівуд». До Дня захисту дітей 1, 2 та 3 червня тут триватиме свято для особливих гостей.

«Наші гості – діти, ми дуже любимо дітей», — наголошує маркетолог ТРЦ «Голлівуд» Тетяна Пекур.

«Я прийшов святкувати День захисту дітей, у мене сьогодні прекрасний настрій», — говорить Арсеній.

«Ми прийшли з дітьми, з сусідами, друзями, сподіваємося, що свято буде вдалим», — розповідає жителька Чернігова Оксана.

Свято для дітей однозначно буде вдалим. Адже в розважальній програмі – виступ артистів американського цирку, розташованого на території «Голлівуда».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під ритми «бугі-вугі» в Березні пройшло феєричне свято дітей

«Це американський цирк, таке шоу вперше в Чернігові, я думаю, буде дуже цікаво. Ці квитки безкоштовно можна отримати у клоунів, які ходять по всій території «Голлівуда»», — відзначає маркетолог ТРЦ «Голлівуд» Тетяна Пекур.

«Діти, привіт, у вас у гостях артисти американського цирку шапіто «Олімп» вас вітає наш американський орел».

Чотири безкоштовні вистави щодня три дні поспіль: торговельно-розважальний центр «Голлівуд» дарує діткам квитки на циркове шоу. Віп-місця в глядацькій залі – для діток з особливими потребами, вихованців інтернатних закладів, дітей учасників АТО.

«Також хочу сьогодні покататися на батутах, скуштувати солодку вату та попкорн», — ділиться планами брат загиблого Володимира Близнюка Олексій.

«Я прийшла з молодшим сином Олексієм, який полюбляє цирки. Дякуємо дівчатам за квитки. «Жіноча сотня» вчора нам привезла квитки», — говорить  мати загиблого Володимира Близнюка Олена Белеванцева.

 Тут радість, жарти та сміх. Циркове шоу від американських артистів і торговельно-розважального центру «Голлівуд» подарує діткам позитивні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небайдужі чернігівці привітали зі святом вихованців дитбудинку

«Я сидів і спокійно дивився, аж тут до мене підійшов клоун і забрав мене виконувати трюки, дуже сподобалось. Екстрим», — зауважує Максим.

Протягом трьох днів на території «Голлівуда» працюватимуть десятки локацій із безкоштовними батутами, майстер-класами, шоу-програмою. Дітей та їхніх батьків частуватимуть лимонадом, попкорном, солодкою ватою і морозивом.

«Дітей треба любити і балувати», — вважає Софія.

«Цінності «Голлівуда» – це сім’я, а яка сім’я без дітей, тому ми не могли пропустити це свято. Ми хочемо, щоб кожна дитина в Чернігові та Чернігівській області почувалася любимою, захищеною та радісною в такий день», — наголошує маркетолог ТРЦ «Голлівуд» Тетяна Пекур.

Організатори наголошують: усі розваги та частування для діток безкоштовні. Локацій працює багато, а тому черги відсутні.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button