Суспільство

Цікавинки української мови, підготовка до дощів та підключення опалення на Масанах: підсумок дня

Сьогодні, 9 листопада, відзначається День української писемності та мови. Саме тому, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради підготувало кілька цікавих фактів про українську мову.

Пункт пропуску «Нові Яриловичі» обладнають сучасними скануючими системами. Окрім того, там планується проведення капітального ремонту. Все це має відбутися у наступному році.

Для жителів мікрорайону Масани у Чернігові гарна новина: включили опалення.

На Чернігівщині невідомі вкрали в магазині товарів на 3,5 тисячі гривень. Вкрали алкоголь та їжу.

Окрім того, надійшло повідомлення про зникнення рибалки на Десні.

Комунальники Чернігова розпочали підготовку до сезону дощів. А виконавчий комітет Чернігівської міської ради прийняв рішення про ремонт ще одного будинку ОСББ за кошти бюджету.

Батьки вбитого 14-річного Дениса Чаленка заявили, що за ними стежать.

Чернігівців та всіх небайдужих запрошують доєднатися до мітингу під стінами Чернігівської обласної прокуратури, аби правоохоронці не затягували справу щодо 16-річної дівчини, яку насмерть збив комбайн.

Знакова події сталася у Чернігові. Відкрили фотовиставку портретів матерів героїв, загиблих на Донбасі. На ній представлено дванадцять портретів матерів, які втратили синів у збройному конфлікті на сході України, але не зламалися та стали підтримкою й прикладом для інших. Це жінки з різних куточків України. Чернігівщину представляє Любов Жеребило з Мени.

Під кінець дня на перехресті проспекту Миру та вулиці Коцюбинського сталася ДТП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button