Суспільство

У Бахмачі організували бібліотеку під відкритим небом

Нещодавно розпочала роботу літня читальна зала під відкритим небом Бахмацької центральної районної бібліотеки. На галявині в міському парку відпочинку відбулося його відкриття.

Книжкова виставка-інсталяція «ЇЇ величність українська книга» пропонувала новинки літератури. Коротка зупинка на бібліотечній галявині дозволила не лише стати користувачем бібліотеки,але й комфортно відпочити. Продовжив діяти «Буккросинг»- всесвітній рух, процес звільнення книг, практика залишати книгу в публічному місті,щоб інші люди знайшли її й прочитали, і потім також залишали книги в публічному місці.

Перехожі цікавились літературою, а особливо сподобалась юним користувачам. Вони ділилися своїми уподобаннями про улюблену книгу, розгадували загадки,пригадували прислів’я,казкових героїв,відгадували з якої вони казки, брали участь у вікторині та пізнавальних іграх.

19149031_1328735480578722_9038179050893698989_n

Бібліограф з питань краєзнавства Гросман Яна ознайомила з творчим доробком місцевого письменника Івана Просяника та представила інформаційну краєзнавчу листівку «Іван Просяник-цілитель душі і тіла» видану центральною районною бібліотекою. Нещодавно з-під пера автора вийшли нові книги «Золота грамота» та книги для дітей Діда Івана Просяника.

Ще статті по темі

Back to top button