Суспільство

У бібліотеці Короленка відбулася зустріч і презентація творчості Романа Кухарука

27 жовтня в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка всі охочі змогли відчути красу і силу слова київського поета, письменника, автора 50 публікацій, громадського діяча Романа Кухарука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бібліотеці Короленка відбулася ретрозустріч

Роман Кухарук відомий в Україні письменник, поет, журналіст. Його творчість рівноцінна і в прозі, і в поезії – колоритна, сучасна, має модерний стиль. Пан Роман – активний громадський діяч, поборник українського слова, справжній українець; голова громадської художньо-літературної організації «Український клуб», що відновила свою діяльність у 2002 році, а була створена М. Лисенком у далекому 1908-му.

Презентована збірка поезій Романа Кухарука – «Вдень і вночі» – має глибокий філософський зміст. Назвою збірки послугували слова з творчості Тараса Шевченка. Пан Роман зачитав власні вірші та запропонував аудиторії ставити запитання, наголосивши, що за чотири кращі він подарує презентовану збірку.

Зустріч з Романом Кухаруком була цікавою і змістовною, присутні почули відверті відповіді на актуальні запитання. Наприкінці заходу письменник подарував обіцяні збірки за кращі запитання від глядачів, а також 40 примірників для бібліотек Чернігівщини.

Ще статті по темі

Back to top button