Суспільство

У Бобровиці завершено реконструкцію дитячого садка (Фото)

У м.Бобровиця завершили реконструкцію двоповерхової будівлі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик». У вересні на вихованців чекав оновлений заклад. Об’єкт увійшов до переліку проєктів, що реалізуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Нині, після закінчення реконструкції, заклад освіти введено в експлуатацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині закрили дитсадок через коронавірус

Дошкільний навчальний заклад «Золотий ключик» відвідують 147 дітей, працює сім груп: дві ясельні та ще п’ять для дошкільнят молодшого, середнього та старшого віку.

Ще у 2018 році проведено заміну рулонної покрівлі на шатрову з улаштуванням організованого водовідведення. Протягом 2019-2020 років утеплено за сучасними технологіями фасад і фундамент будівлі, проведено вимощення, створено пандус для маломобільних груп населення, замінено віконні та зовнішні дверні блоки. Також виконано роботи з обробляння дерев’яних конструкцій горища протизаймистими сумішами, улаштування автоматичної пожежної сигналізації та системи блискавкозахисту. Не забули і про благоустрій: на подвір’ї закладу оновили ігрові майданчики й альтанки, тривають роботи із заміни огорожі.

Реалізація проєкту дала можливість зміцнити матеріально-технічну базу закладу, а впровадження енергоощадних технологій – суттєво скоротити бюджетні витрати на опалення садочка та проведення ремонтних робіт.

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button