Суспільство

У Бобровицькому відділенні поліції відкрили спортзал для правоохоронців

Відтепер поліцейські Бобровиччини зможуть тренуватися в власному новому спортивному залі та проводити службову підготовку із тактики самозахисту з інструктором.

Сьогодні новостворений спортивний зал у приміщенні Бобровицького відділення поліції прийняв перших спортсменів у погонах. Відкриття спортзалу стало можливим завдяки внескам членів Громадської організації «Спортивний клуб поліції Чернігівської області» та спонсорським коштам.

Урочисту стрічку на відкритті перерізав начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський. Керівник главку поліції вважає, що спорт –  це важлива частина повноцінного розвитку особового складу силових структур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині правоохоронці розробили алгоритм дій на випадок загострення ситуації на кордоні (Фото)

«Кожен поліцейський має завжди бути у відмінній фізичній формі, адже постійно випробовується як в рутинній роботі, так і в екстремальних ситуаціях, – сказав Володимир Нідзельський. – Спорт розвиває не лише тіло, а й зміцнює дух. Переконаний, що новий спортивний зал ще більше згуртує увесь особовий склад поліції».

Відкриття спортзалу відбулося за ініціативи начальника управління кадрового забезпечення очільник спортивного клубу поліції Ігоря Папченко та члена правління клубу, начальника відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігоря Панкратова. Підтримали це починання та долучилися до його реалізації начальник бобровицької поліції Олексій Шевцов та увесь особовий склад відділення поліції.

Відремонтоване приміщення спортзалу обладнали спортивним куточком, гантелями, татамі, комплектом захисних шоломів, боксерськими рукавичками і лапами. Також встановили тенісний стіл, боксерський мішок та олімпійську штангу зі стійкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці розповіли про подвиги чотирилапого поліцейського

Завдяки цьому обладнанню поліцейські зможуть займатися важкою та легкою атлетикою, тенісом, єдиноборствами, а також проводити заняття особового складу зі службової підготовки із тактики самозахисту з інструкторами тренінгового центру.

Бобровицькі поліцейські-спортсмени неодноразово посідали призові місця у спортивних змаганнях. Оперуповноважений Євген Каліберда – один із найсильніших правоохоронців Чернігівщини та здобуває перемоги у гирьовому спорті.

Начальниця сектору дізнання Алла Березко (Семижон) завоювала першість у легкоатлетичному кросі та входить до збірної на участь в легкоатлетичному змаганні з кросу серед поліцейських України.

Отож відтепер поліцейські Бобровиччини мають всі умови для ефективних тренувань та нових спортивних звершень.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button