Суспільство

У бібліотеці на Чернігівщині створили банк насіння овочів

Сучасне життя  – динамічне і вимагає від усіх призвичаюватися до змін у суспільстві.

Це стосується і різних публічних закладів, зокрема бібліотек, які в своїй більшості вже перестали бути простими книгозбірнями, натомість чимало роблять для того, аби в час, коли багато корисної інформації можна знайти в інтернеті, все одно бути цікавими та потрібними для людей. Адже інтернет не може замінити книжок. До того ж, нині бібліотеки перетворюються на майданчики для спілкування, обміну досвідом і місце, де відбуваються тематичні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові проводять турніри з однієї з найдавніших ігор у світі (Відео)

Зокрема в комунальному закладі «Городнянська централізована бібліотечна система» Городнянської міської ради взагалі вирішили реалізувати цікаву ініціативу – створили банк насіння в абонементському відділі.

164588265_467147024728663_2702165857409879371_n

«Банк насіння регулярно поповнюється насінням від наших користувачів. Треба лише принести надлишок свого насіння й обміняти його на зібране в нас. Сьогодні нам принесли насіння Т.М.Приходько та Н.Ф.Прищепа. А ще вони розповіли про свої секрети вирощування картоплі, цибулі-порею, болгарського перцю, базиліку, рекомендували свої роками перевірені сорти.

А ви скористалися нашим банком насіння? Адже скоро почнеться гаряча пора у городників», – йдеться в дописі бібліотечного закладу в соцмережі.

Фото – Городнянська централізована бібліотечна система

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button