Суспільство

У Чернігівській області запрацювала «гаряча лінія» з питань коронавірусу

Як повідомили в Управлінні охорони здоров’я обласній державній адміністрації, оперативно проконсультуватися щодо коронавірусу відтепер можна, зателефонувавши на «гарячу лінію».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уже 5 випадків зараження коронавірусом в Україні – МОЗ

Консультанти «гарячої лінії» нададуть оперативну інформацію про коронавірус, статистику його поширення, рекомендації щодо профілактики зараження та інформацію про те, куди звертатись людям з підозрілою симптоматикою. Телефон гарячої лінії: 0800507070.Вхідні дзвінки з мобільних та стаціонарних телефонів безкоштовні. Звернутись на неї можуть мешканці Чернігівської області та найперше ті, хто повернувся з країн, де зафіксували спалахи хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через карантин реєструвати шлюби не будуть

На цьому етапі лінія діє на базі КНП «Обласний центр інформаційно-аналітичних технологій та пропаганди здорового способу життя» з 08:00 до 16:00 годин (перерва з 13:00 до 14:00)  за винятком вихідних днів. Усі дзвінки реєструватимуть.

Таким чином медики хочуть максимально покращити комунікацію із громадянами з питань, пов’язаних з новою коронавірусною інфекцією COVID-19, адже часто причиною безпідставної паніки є необізнаність.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Управління охорони здоров’я

Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button