Суспільство

У чернігівській школі отруїлися діти

У Чернігівській ЗОШ №7 отруїлися діти, більш за все, парами фарби. Про це повідомляє Alexandr Bondarev на своїй сторінці у Facebook.

«У ЗОШ №7 пофарбували школу під святкування Нового року, чим і потруїли дітей», — зауважив він.

До того ж прикріпив повідомлення від Оксани Шуман, яка повідомляє, що після новорічних ранків, деяким дітям стало погано: їх тошнило, слабкість…

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Шановні батьки! У школі дійсно проводяться ремонтні роботи по облаштуванню танцювально-спортивного класу для учнів школи! Фарбувальні роботи були проведені напередодні , після закінчення занять у школі, в день проведення Новорічного свята жодних робіт з фарбування не проводилось. На жаль, можливо, запах і не встиг вивітритися за ніч, але протягом для жодної скарги від учнів та їх батьків не надходило, тому було вирішено не відміняти свято для учнів 7-9 класів. В суботу зі скаргою звернувся батько учня школи, адміністрація надала йому пояснення та принесла свої вибачення.

  2. !!!Фарбувальні роботи були проведені в четвер чи п’ятницю, коли ще були уроки в школі.Школа працює в дві зміни.Ситуація неприпустима.

  3. І дітям стало погано потім, після дискотеки, ажде вона проводилася біля очагу.Одяг весь пропах фарбою.Багатьох потім нудило ввечері і боліла голова!
    Такі роботи потрібно проводити під час канікул!

  4. да ну вы шо. У нас в порядке вещей все красить когда дети в садике или в школе.

Back to top button