Суспільство

У чернігівському Пункті Незламності малеча долучилася до конкурсу малюнка

Один із чернігівських Пунктів Незламності став осередком не тільки тепла та світла, але й творчості та навчання. Пресофіцерки Головного управління ДСНС запропонували малечі взяти участь у конкурсі малюнка на тему «Я у безпеці з МВС».
Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Діти залюбки долучилися до заходу, в кожного була своя історія знайомства з підрозділами МВС, які вони й відобразили за допомогою олівців і фломастерів. Скориставшись нагодою, поки діти були зайняті малюванням, фахівчиня ДСНС нагадала їм основні правила пожежної безпеки, зокрема, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом, а також нагадала телефон Служби порятунку «101» та в яких випадках необхідно на нього телефонувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському ліцеї №15 відбулось військово-спортивне свято (Фото)

Крім цього, після закінчення малювання діти мали змогу познайомитися з кінологинею ДСНС та її чотирилапою вихованкою, вівчаркою Зарою. Кінологиня розповіла про випадки пошуків громадян, які заблукали у лісових масивах області й опинилися під завалами зруйнованих будівель. Усі охочі мали змогу погодувати Зару, а також зробити пам’ятне фото з нею.

Наостанок заходу рятувальниці пригостили малечу гарячим чаєм із солодощами та роздали цікаві тематичні сувеніри, розроблені спільно фахівцями UNICEF та ДСНС України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button