Суспільство

У чернігівської школи №27 новий директор

Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 із новою директоркою. Сьогодні, 31 жовтня, в управлінні освіти Чернігівської міської ради відбувся конкурсний відбір керівника загальноосвітнього навчального закладу, за результатами якого школу №27 очолить Вікторія Павловська.

За словами заступниці міського голови Вікторії Пекур, на конкурс на заміщення вакантної посади була подана одна заявка. Претендентка пройшла всі необхідні етапи конкурсу й сьогодні успішно склала іспит на знання законодавчої бази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову ремонт: переправа через Десну працюватиме в реверсивному режимі

Нагадаємо, конкурс складається з кількох етапів: від прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі; ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу до проведення конкурсного відбору з визначенням його переможця.

Під час конкурсного відбору перевіряються знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема, Законів України «Про освіту»,  «Про повну загальну середню освіту», професійні компетентності шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; демонструється презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Претенденти також відповідають на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button