Суспільство

У Чернігові 2 тижні перевірятимуть 25-й маршрут

Від сьогодні і протягом двох тижнів комісія, що може складатися не тільки з представників Управління транспорту та зв’язку  міської ради, а й фірми-перевізника та громадськості, має перевіряти дотримання автобусами міського громадського транспорту на маршруті № 25 графіку та інтервалів руху.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Таке доручення у відповідь на скарги громадян дав на сьогоднішньому засіданні 18-ї сесії міської ради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Він наголосив на тому, що технічні питання про те, як це краще здійснити, мають бути вирішені в робочому порядку, але принципово, щоб представники громадського активу мікрорайону «Шерстянка» мали змогу долучитися до цих перевірок.

При обговоренні цього питання управління транспорту та представник перевізника доводили, що перевірки руху на цьому маршруті здійснюються регулярно і він уже покращив свою роботу. А збої в русі є поодинокими і пов’язані з випадками поломки транспортних засобів.

За словами перевізника, насправді скарг до диспетчерської служби підприємства за телефоном на оголошенні в салоні кожного автобуса на роботу цього маршруту надходить мало.

Представники громадськості, навпаки, заявляли про систематичні недотримання перевізником графіку і переповненість машин.

Керівник управління транспорту також отримав доручення міського голови проаналізувати питання наявності громадського транспорту, що забезпечував би в місті зв’язок окремих районів із важливими для жителів об’єктами. Зокрема, йшлося про відсутність прямого маршруту з мікрорайону «Шерстянка» на вул. Івана Мазепи, де розташовані Новозаводська районна рада та міський Палац культури, а поруч – дитяча поліклініка.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button