Суспільство

У Чернігові частково перекриють вулицю Ремісничу

Для реконструкції дороги перекривається рух транспорту по частині вул.Ремісничої. Відповідний дозвіл на перекриття надав сьогодні, 2 липня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Як відомо, вулицю Ремісничу на ділянці від вул.Мазепи до проспекту Перемоги повністю реконструюють. Вулицю розширять, тут буде двосторонній рух, а саму дорогу «випрямлять» за рахунок перенесення ділянки поза територією Воскресенської церкви.

Такі масштабні роботи потребують заміни багатьох комунікацій. Для якісного проведення робіт з дотриманням техніки безпеки та уникнення аварійних ситуацій з 2 липня по 2 вересня ц.р. рух по вул.Ремісничій — від вул.Івана Мазепи до вул. Воскресенська – перекриють.

Водночас заїзд до ринку можливий буде від проспекту Перемоги — по вул.Ремісничій. Роботи з реконструкції вулиці проводитиме ТОВ «Шляхо-будівельне управління 14», яке має встановити дорожні знаки, згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух у районі Масанів ускладнено

На ділянці дороги, яка реконструюється, вже почались підготовчі роботи. Для розширення дороги тут видалено кілька дерев: за інформацією Управління ЖКГ міської ради, це робиться й у чіткій відповідності до проекту.

Адже дорога буде двостороння з велодоріжкою, а ще зi стоянкою для авто. Останнє важливе, оскільки це територія біля ринку, де парковки дуже затребувані. Одночасно проект передбачає висадження молодих дерев у кількості не меншій, аніж видалені.

2019-07-02_133349

Ще статті по темі

Back to top button