Суспільство

Помічник Микитася хворіє на «аморальну поведінку»

Чернігівські журналісти ще й досі пам’ятають, як близько місяця тому мало не понадривали животи на прес-конференції Федоса Носенка, який тоді відрекомендувався помічником народного депутата України Максима Микитася.

Тоді багато представників мас-медіа через недолугі відповіді спікера охрестили захід театром абсурду.

Нині Носенок знову в центрі уваги. Фракція, яку він очолював у Чернігівській районній раді, висловила йому недовіру та звільнила з керівної посади за порушення внутріпартійної дисципліни.

Сам Федос Носенок цю інформацію ЧЕline підтвердив. Але пояснив таке ставлення до себе з боку вчорашніх соратників тим, що пішов працювати до народного депутата Максима Микитася. Ймовірно, колеги-партійці сприйняли такий жест як зраду.

Щоправда, співрозмовник зазначив, що написав заяву про вихід із партії, щойно почав співпрацювати з Микитасем.

«Дисципліну я не порушував. А гучні формулювання на совісті тих, хто писав», – сказав Носенок.

Також він пообіцяв скласти повноваження голови земельної комісії райради. Мовляв, вирішив добровільно піти, щоб не створювати неприємностей.

І наостанок ще один примітний факт – Федос Носенок напевно не знає, але думає, що розпорядження про призначення його помічником народного депутата Микитася підписане.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. ПОМІЧНИКИ-КОНСУЛЬТАНТИ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ:

    Із інформації на офіційному сайті ВРУ про помічників-консультантів народного депутата Микитася Максима Вікторовича: За строковим трудовим договором на постійній основі: Носенок Федос Михайлович

    На громадських засадах: Артюхова Олена Анатоліївна, Важнік Яна Андріївна, Єрмоленко Максим Сергійович, Лятамбор Олександр Анатолійович, Плєвако Олександр Олександрович, Якусевич Андрій Григорович, Якусевич Сергій Григорович

Back to top button