Суспільство

У Чернігові через аварійне відключення напруги на одній із насосних станцій сталася аварія на двох водопроводах

Сьогодні на одній із насосних станцій зафіксували аварійне відключення напруги. Це призвело до одночасного пориву двох водопровідних вводів у двох багатоповерхівках у Чернігові. 

За інформацією КП «Чернігівводоканалу», через планові відключення електроживлення насосних станцій водопроводу третього підйому верхні поверхи будинків (вище п’ятого) залишаються без води на весь час відключення електрики. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині оголосили відбір робіт на Всеукраїнський дитячий літературний конкурс

А аварійні відключення насосних станцій водопроводу другого підйому призводять до гідроударів, що переважно призводить до пошкодження водопровідних мереж.

В наслідок одного з таких перебоїв на насосній станції стався порив на двох водопровідних вводах у багатоповерхівках номер 162 та 184 по проспекту Перемоги. 

Крім цього, комунальники зазначають, що із зупинками насосних станцій водопроводу другого та третього підйому пов’язане погіршення якості води в різних районах міста Чернігова.

Мешканцям міста рекомендують запастися питною водою.

А в разі виникнення масових проблем із водопостачання в місті комунальники мають технічну можливість здійснювати підвезення води через 6 годин після припинення її постачання. 

На жаль, навіть попри те, що ситуація перебуває під контролем фахівців підприємства, уникнути таких ситуацій сьогодні неможливо.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button