Суспільство

У Чернігові через ремонтні роботи перекриватимуть рух на трьох локаціях

У Чернігові в мікрорайоні Олександрівка з 08:00 16 червня 2021 року по 20:00 17 липня перекриють рух транспорту на перехресті вул. Кільцевої з вул. 1-го Травня. Тут облаштовуватимуть круговий рух автотранспорту. Дозвіл на перекриття сьогодні, 14 червня, погодив виконком міської ради. На час перекриття транспорт об’їжджатиме перекриту ділянку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові ще один напрямок руху будуть регулювати світлофором

У цей же час відповідним рішенням виконавчого комітету змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті вул. Шевченка та вул. Малиновського. З 8.00 16 червня 2021 року по 20.00 17 липня 2021 року тут проводитимуть ремонтні роботи. Зокрема, рух автотранспорту буде у зворотному напрямку. Відкриють рух смугою, яку наразі ремонтують. По ній транспорт йтиме на в’їзд.

Окрім цього, для проведення робіт із реконструкції водопроводу по вул. Київській від вул. Гончої до вул. Грибоєдова в м. Чернігові з 8.00 16 червня 2021 року по 20.00 15 вересня 2021 року прийнято рішення про перекриття руху автотранспорту по вул. Київській від вул. Гончої до вул. Грибоєдова.

На всіх ремонтних ділянках будуть встановлені дорожні знаки, згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button