Суспільство

У Чернігові депутати пропонують посилити протидію коронавірусу

*Актуально

У Чернігові депутати від «Нашого краю» пропонують спрямувати кошти резервного фонду на боротьбу з Covid-2019. Відповідне звернення від фракції сьогодні подав до міськради депутат Володимир Козир, щоб розглянути пропозиції на сесії міської ради, запланованій на 26 березня.

Згідно з документом, депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді пропонують терміново виділити з резервного фонду міського бюджету 500 тис. грн на додаткову закупівлю тестів, респіраторів класу захисту FFР3 і костюмів біозахисту, які насамперед будуть застосовуватися медичними працівниками та представниками тих служб, які забезпечують життєдіяльність міста.

Також депутати просять управління охорони здоров’я міської ради надати обґрунтовані пропозиції щодо закупівлі необхідної кількості апаратів штучної вентиляції легень (відповідних класів). Крім того, вважають за необхідне, аби фінансове управління Чернігівської міської ради забезпечило фінансування та надало пропозиції щодо скорочення непершочергових видатків і внесення відповідних змін до показників міського бюджету на 2020 рік із подальшим затвердженням на сесії міської ради.

На переконання фракції «Наш край», ці заходи посилять готовність міста у протидії поширенню коронавірусу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button