Суспільство

У Чернігові державні виконавці через камери «Безпечного міста» знаходять арештовані за борги авто

У Чернігові державні виконавці отримали доступ до інноваційної системи «Безпечне місто», яка передбачає цілодобове відеоспостереження на дорогах, в’їздах і виїздах з населеного пункту та інших громадських місцях. Завдяки цьому процедура розшуку арештованих за борги транспортних засобів значно пришвидшується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочеш на полювання – плати аліменти: кілька тисяч мисливців Чернігівщини не розпочнуть сезон

Плідна співпраця фахівців Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) з профільними органами та органами місцевого самоврядування щодо розшуку та вилучення арештованих транспортних засобів вже в перші дні дала результат.

Так, у Чернігові державні виконавці оперативно розшукали та затримали автотранспортний засіб чоловіка, який тривалий час повною мірою не сплачував дитячі кошти, через що допустив утворення 60-тисячного аліментного боргу.

Відтепер батьку, який ігнорував економічні права своєї неповнолітньої дитини, доведеться повністю погасити всю суму заборгованості, аби знову сісти за кермо власного автомобіля. В іншому випадку – транспортний засіб буде реалізований на електронних торгах арештованим майном, кошти від якого будуть спрямовані на погашення заборгованості по аліментах.

Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції /м. Суми/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button