Суспільство

У Чернігові дистанційне навчання для учнів 5-11 класів продовжено до 24 січня

Дистанційне навчання для учнів 5-11 класів у Чернігові триватиме до 24 січня. Така форма навчання продовжиться після зимових канікул. Про це повідомив начальник Управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

Канікули починаються 31-го грудня, триватимуть до 10 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дистанційне навчання: як учителі намагаються зацікавити учнів

«На рівні кожного навчального закладу ухвалено рішення про навчання з використанням дистанційних технологій для учнів 5-11-х класів до 30 грудня включно. А потім починаються зимові канікули вже», – розповів Василь Білогура.

За його словами, після канікул освітній процес організують відповідно до тих нормативних документів, які діятимуть на той час. Відповідно до Постанови Кабміну «Про заборону відвідування освітніх закладів здобувачами освіти» від 9 грудня, «відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більше як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти». Діятиме документ до 24 січня 2021 року. Питання про повернення дітей у школи ще не порушували, пояснює Василь Білогура.

«Ми маємо організувати безпечно освітній процес у навчальних закладах. Коли настане час ухвалювати такі рішення, будемо дивитися, що відбуватиметься: кількість нових випадків, кількість ліжкомісць у лікарнях, хворих або здорових вчителів, дітей. Тут же є багато різних показників, відповідно до яких будемо ухвалювати рішення».

Джерело: Суспільне

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button