Суспільство

У Чернігові хочуть демонтувати зруйновану рашистами будівлю готелю «Україна»

Чернігівська міська рада веде перемовини з власником “України” стосовно демонтажу будівлі, зруйнованої ракетним ударом. Через потенційну небезпеку для людей місто працює над тим, аби будівлю розібрали і не ставили під загрозу людські життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на заправці горить автівка (Фотофакт)

— У власника (готелю “Україна” — ред.) є питання в отриманні від органів державної влади актів що ці руйнації відбулися виключно внаслідок військової агресії росії, а не тому, що готель склався сам.  Якщо відповідним чином заактувати необхідність демонтажу двох верхніх поверхів, а два залишити, то  і уламки залишаться, які попробивали і підвал і все, а тому, для будь-якого слідчого, який захоче з нуля дослідити причини руйнації,  залишаться всі сліди стосовно причин руйнацій, тобто, що це саме російські снаряди.

Прохання щодо демонтажу: експертне заключення, що експерт дає голову на відсіч,  що все там залізобетонно і нічого не відвалиться від цього готелю і ніякої небезпеки людям будівля не нестиме, — прокоментував питання демонтажу Владислав Атрошенко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: пресслужба міської ради

Ще статті по темі

Back to top button