Суспільство

У Чернігові іноземець загубив у ТРЦ пачку грошей

1 червня близько восьмої вечора на лінію «102» звернувся чернігівець і повідомив, що в одному з торговельно-розважальних комплексів знайшов велику суму грошей і хотів би повернути її власнику, але як його знайти, не знає. До заявника направили екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні допомогли бабусі купити продукти

Прибувши на місце, патрульні встановили, що відвідувач ТРЦ знайшов на підлозі пачку грошей по 500 гривень. Коли кошти перерахували, з’ясувалося, що в пачці двадцять три з половиною тисячі гривень. Правоохоронці звернулися до охорони торговельного центру по допомогу у встановленні власника.

За кілька хвилин до патрульних підійшов один з охоронців і підвів чоловіка. З’ясувалося, що одночасно з повідомленням про знахідку до охоронця з проханням допомогти звернувся громадянин, який загубив, імовірно, в ТРЦ, чималу суму грошей. Чоловік повідомив поліцейським, що приїхав до Чернігова з сусідньої країни, назвав суму і номінал купюр, а також надав документ на підтвердження своїх слів. Усе збіглося. Гроші повернули власнику під розписку.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Мені здається що я знаю ту сусідню країну)))

  2. Чудово,що не перевелись ще на нашiй землi справжнi чеснiлюди!

  3. да-аа дала одному чуваку судьба шанс.

Back to top button