Суспільство

У Чернігові із робочим візитом побував прем’єр-міністр (Фото)

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час поїздки у Чернігівську область відвідав об’єкти інфраструктури, які відбудовують після російських атак, та нагородив волонтерів.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

«Чернігівщина продовжує оговтуватися від наслідків російської окупації. Сьогодні оглянули відновлений після обстрілів дошкільний заклад. Також відвідали лікарню й дитячий реабілітаційний центр, де ремонтні роботи наразі тривають», — зазначив глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість поліцейських з Чернігова отримали нагородну зброю від міністра внутрішніх справ

Він зауважив, що на відбудову об’єктів інфраструктури Чернігівщини уряд загалом виділив понад 635 млн грн. За даними Мінрегіону, на 124 об’єктах повністю завершено роботи.

Прем’єр-міністр під час робочої поїздки також нагородив волонтерів за вагомий особистий внесок у життєзабезпечення області.

«Чернігівщина однією з перших взяла на себе удар російського агресора. В умовах постійних артилерійських та ракетних обстрілів чимало мешканців області долучилися до волонтерського руху. Розвозили продукти, ліки, воду, забезпечували евакуацію… Дякуємо вам за сміливість та добросердість», — зауважив Шмигаль.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button