Суспільство

У Чернігові кошти для армії збирають на виставці постерів «Все буде Україна!»

У найбільшому торгово-розважальному центрі Північного регіону України Hollywood у Чернігові триває виставка-продаж постерів на військову тематику «Все буде Україна!». Кожен відвідувач має можливість за сто гривень придбати патріотичний «шедевр» і цим самим наблизити нашу перемогу. Зібрані кошти організатори обіцяють передати на потреби Збройних Сил України.

– Ми вже отримали від небайдужих чернігівців понад чотирнадцять тисяч гривень, − розповіла адміністратор центру Катерина. – Виставка триватиме протягом тижня, всі зібрані кошти плануємо передати фонду допомоги українським військовим «Повернись живим». Ця організація закуповує різноманітне обладнання, яке допомагає рятувати українських солдатів.  Хочемо, щоб наш внесок також допоміг зберегти життя захисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігів-2022. Війна цивільними очима»: чернігівська письменниця, архiтекторка та художниця написала книжку про пережите та відчуте

Експонатами виставки стали найбільш топові зображення − символи  українсько-російської війни, незламності нації, що знайшли відгук у серцях українців. Це і Привид Києва, і славнозвісна банка з огірками, і традиційний маршрут руського корабля, і вже всесвітньовідомий чернігівський пес Патрон.

Чернігівці проявляють інтерес до виставки, вірять у перемогу нашої держави і всіляко підтримують Збройні Сили України.

– Незважаючи на складні часи, у такий спосіб моя сім’я долучилася до доброї справи, − розповідає чернігівець Дмитро. – Я неймовірно щасливий, що можу внести свою маленьку частку в нашу спільну перемогу. Щиро вірю, що все буде Україна!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: АрміяInform

Ще статті по темі

Back to top button